Monday, March 16, 2009

Kirmizi Pancar, Havuc, Elma Suyu


Bazilariniz basliktan hemen anlamistir Maranki Hoca`nin Kozmik Beden Temizligini uyguladigimi. Evet bugun 1 haftalik programin son gunuydu. Kendimi oldukca bitap hissediyorum. Programi harfiyyen uygulayamadim ama tam olmadi diye de birakmadim. Bakalim bir faydasini gorebilecek miyim?

Gordugunuz meyve suyu da sabah 05:00 ve 07:00 arasindaki kahvaltimdi bir hafta boyunca. Bu meyve suyundan her sabah 500ml. icmem gerekiyordu. Malesef ben yarisi kadarini ancak icebildim. Tadi kotu oldugu icin degil, miktar cok olunca icemiyorsunuz. Merak edenler icin tarif edeyim. Tabi uygulamak isterseniz bu tarifle yetinmeyip Maranki Hoca`nin kendi sitesinden ulasmalisiniz bilgilere.

-2 buyuk kirmizi pancar
-3 adet havuc
-2 buyuk elma

Kati meyve sIkacaginda sIkIlIr, icine 1-2 tatli kasigi zeytinyagi eklenerek karistirilip sabahlari kahvalti yerine icilir. Malum havuc gibi sebzeler yagda cozuluyor, bunun icin zeytinyagi karistirilarak iciliyor. Ayrica bu program icin aldigim kati meyve sIkacagini da simdiye kadar neden almamisim diye epey hayiflandim. Piyasada cok ama cok pahali olan bu aleti ben Wallmart`tan $29.99 a aldim ve memnun kaldim. Almayi dusunenler icin belirtmeliyim ki ben cok arastirdim, en uygun fiyat Walmart`tan Black&Decker markali urun.

Hepinize saglikli gunler dilerim...

2 comments:

  1. almanyada oldugu gibi amerikalarda da mi gündemde bu formüller.herkes maranki tutkunu oldu buralarda da.gecmis olsun ne diyelim....

    ReplyDelete
  2. Sagolasin canim, tesekkurler...Burada da var o furya, evet...Ben bu sayede 3 kilo verdim, duyurulur...

    ReplyDelete