Sahan yaglanip hafifce isitilir. Bir yufka sahanin icine yerlestirilip uclari disari sarkitilir. Icine iki yumurta kirilip, arzuya gore tuzu, biberi eklenir. Sarkan yufkalar kirilan yumurtalarin uzerine dosenir. Agzi kapali, kisik ateste kizarana dek pisirilir. Afiyet olsun...
Tuesday, January 11, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Oooo nefis görünüyor. Ellerine sağlık can arkadaşım. Artı daha çok yazı bekliyorum. Gerçi evini taşıyınca yazmaya başladın artık sanırım:)...
ReplyDeleteYok Nazimecim...nerde...Eskisi gibi ilgilenemiyorum artik...Ama ilgilenecegim insallah en yakin zamanda... :)
ReplyDeleteburda komsu varmis:)
ReplyDeletemerhaba
daha once yemistim ben bunu. Ellerinize saglik...
New York'tan SEYHAN
Tesekkurler Seyhan Hanim...
ReplyDeleteEllerinize Sağlık Güzel olmuş, zahmetlerinizin karşılığını inşallah fazlasıyla alırsınız... teşekürrler..
ReplyDeleteTesekkur ederim Endustriyel mutfak...
Delete