Monday, April 20, 2009

Iyi ki Dogdun Canim Oglum...


Bugun buyuk oglum Efkan Serhat`in dogum gunu. 9 yil once bugun Ankara Zekai Tahir Burak Kadin Dogum Hastanesi`nde aksam saat 20:15 te gozlerini acti dunyaya. Bana anneligi, esime de babaligi tattirdi.


Ben hala dogum hikayesini anlatirken arkadaslarima, o okula basladi bir anda, hem de 3. sinifi bitirir oldu. Ne zaman buyudu anlayamadim bile. Ilkokula basladigi gun butun gece uyuyamamistim heyecandan. Iki de bir esimi uyandirip "Ya yarin tuvalete gitmesi gerekir de ogretmenine soyleyemezse" "Ya yarin susayinca kalkip icmeye cekinirse" "Ya yarin okul cikisi hangi servise binecegini bilemezse" diye kendim gibi O`nu da uyutmamistim. Okul servisine ilk defa binerken arkasindan nasil agladigimi tahmin edersiniz. "Cabuk" dedim esime, "Takip edelim servisi okula kadar arkadan" Esim servisin cocuk toplayarak yavas gidecegini, kendisinin otoyoldan gidecegini soylese de beni ikna edememis ve tin tin takip etmistik servisi. :)



Hepsi birer ani oldu simdi. Belki yillar sonra da diyecegim "Daha ben 3. siniftaki dogum gununu anlatiyorum arkadaslarima, sen ne zaman buyudun de askere gidiyorsun, ne zaman buyudun de bir kiza gonul verdin" diye...


Benim canim oglum cok da alcakgonullu inanin. Dogum gunu hediyesi olarak iste elindeki su basit plastik su tabancasini istedi. Ne kadar da mutluydu bugun, dunyalar onunmuscasina. Hele balkonda babasini islatirken keyfine diyecek yoktu. Bir de ayni hediyeden bugun dogum gunu olmasa bile kardesi icin de istemesi vardi ki, beni cok mutlu etti.


Gordugunuz gibi dogum gunu pastamiz 3 adet cilekli dondurmali cupcake idi. Cunku asil dogum gunu partimiz yarin okulda olacak. Umarim "Terzi kendi sokugunu dikemezmis" hesabi olmaz bizim pastamizda. Vedat Alp`in dogum gunu ise hep tatillere denk geldigi icin iki sinifi birlestirerek onu da beraber kutlamayi planliyoruz yarin. Heyecanliyim, bakalim altindan kalkabilecek miyim?

Son Soz: Iyi ki dogdunuz canim yavrularim. Allah iki cihanda guldursun yuzunuzu. Omrunuz hep saglikli, mutlu, basarili, sevdikleriniz ve sevenlerinizle birarada gecsin. Allah sizi hep iyilerle karsilastirsin, yolunuzu ve bahtinizi hep acik etsin. (amin)

Sevgilerimle...

4 comments:

  1. Canım benim iyiki sen doğmuşsun, iyiki bu güzel oğlanları doğurmuşsun..Allah güzel sağlıklı mutlu başarılı uzun ömürler versin hepsine..İyiki doğmuş yakışıklı Serhat.. Vildan Teyzesinden öpücükler...

    ReplyDelete
  2. Canim arkadasim, cok tesekkurler guzel dileklerin icin. Allah sana da yakisikli ve guzel evlatlar nasip etsin.

    ReplyDelete
  3. canim yigenlerime bir ömür boyu mutluluk ve sagliklar....ömrünüz hep dogum günü tadinda gecsin güzellikler hep yaninizda olsun ins.

    ReplyDelete
  4. Ebrucum tesekkur ederim guzel dileklerin icin...

    ReplyDelete