Sunday, April 12, 2009

Aile Boyu Fenerbahcelilere


Bu pasta ailecek Fenerbahceli olan abim ve ailesine... Abim Turgut, esi Sultan, kizlari Rumeysa ve Saliha ve tekne kazintisi Ekrem Tamer... Ailecek hepsi Fenerbahceli. Eh...Fenerbahce`nin durumu pek ic acici olmasa da bu sezon, herkese saygimiz var.

Simdi abim bu pastayi gorunce ne der: "Kizim sen pastayi bana yaptin, sonra oturdun bi guzel kendin yedin, oyle mi?" Eh...malesef abicim. Arada okyanuslar olmasa size de tattirmayi cok isterdim ama...malum. Caresiz biz yiyecegiz birazdan afiyetle...

Bu arada Berat`a Galatasaray Pastasi sozumden once geldi bu FB pastasi. Umarim darilmaz bana. Yakin gelecek icin ne hayallerim var, bilemezsiniz ama... Simdilik sir kalsin... Cok yakinda dogum gunleri yaklastikca sirlar dokulecek ortaya...Bizi izlemeye devam edin.

Sevgiyle...

4 comments:

  1. bu pasta gözütok ailesine biraz erken gönderilmis bir pasta bence.yarinki derby hele bir belli olsun, kazanirlarsa giyabinda öyle yesinler bence??????

    ReplyDelete
  2. Yedik bile Ebrucum yedik bile... Ne ligden haberim var benim, ne de Derby`den. Pastanin sansina kazanirlar belki. Kismet artik :)

    ReplyDelete
  3. Desenize pastaya ve FB`ye sevinemediler bile...Saglik olsun...Top yuvarlak, bugun sana, yarin bana doner durur oyle...

    ReplyDelete