Monday, April 13, 2009

Tulay Hanimin Nisanlanma Yildonumu Pastasi :)


Evet biz bu isi iyice abarttik, artik nisanlanma yildonumlerini de tebrik ediyoruz. Neredeyse, evlilikteki 1 yilini doldurmamis arkadaslarin aydonumlerini de kutlayacagiz. Aslinda biz pasta yemege bahane ariyoruz.

Gerci Tulay Hanim'in esi gecenin kacinda kutuphaneden doner de kutlarlar bilemem ama benden yapmasi, onlardan kutlamasi...

Dun kremalardan biraz artinca sIkma posetlerinin icinde, yine dunku pasta gibi sari mavi fenerbahce agirlikli oldu. Uzerine beyaz, sari ve gri pasta simleri serptim ama yine parlamadi, anlayamadim gitti sirrini. Cocuklar disaridan gelmeden bitirmek istiyordum, malesef bitiremeden geldiler ve romantik olmasini istedigim pasta, onlarin da eli degince, cocukca oldu.

Pasta 3 tane cupcake'ten olusuyor aslinda. Kalp o yuzden biraz yamuk. Uzeri icing ile kapli. Pasta suslerini cocuklarin israri uzerine serptik. Mavi kremanin uzerindeki beyaz garip cizgilerse Vedat Alp'in koluma carpmasi sonucu olustu ben minik yuvarlaklar yapmak isterken ve oylece de devam etmek zorunda kaldik.

Afiyet olsun Tulay Hanim ve Can Bey... Nice mutlu yillara...

2 comments:

  1. Canisi cok tesekkurler.Iyiki varsin.

    ReplyDelete
  2. Senin Can`in baskasi ya, hadi neyse... :) Sen de iyi ki varsin...

    ReplyDelete