Tuesday, March 10, 2009

Tulay Hanim`in Dogum Gunu Cupcake`i


Bugun Tulay Hanim`in dogum gunu ve kendisi diyette. O yuzden boyle kucuk cupcake`ler yapmayi tercih ettim. Biri kendisi, biri esi, biri de kizi Cemre Naz icin.

Cilekleri butun koymak istesem de, o kadar buyuktuler ki yakismadilar kucuk cupcake`lere. Dograyinca da istedigim gibi olmadi susleme. Ama maksat yarim elma, gonul alma...O kadar kusur kadi kizinda da olur dimi hocam.

Nice yaslarinizi sevdiklerinizle ve sevenlerinizle kutlamaniz dilegiyle...Iyi ki dogdunuz...

7 comments:

  1. valla burda da gecen alisveriste gördüm canim cekti ama ondan farki yoktu. burdaki cilekler de cok büyük.mevsimi gelince normale dönerler ama cilek sevenler icin mevsimi osun olmasin önemli degil tabiiki....

    ReplyDelete
  2. Vildancim, 28 Temmuz da halledelim cilek isini :)

    Ebrucum, dedigin gibi cilek severler mevsim tanimiyor. Bu arada bana hediye ettigin tart kalibiyla en cok cilekli pasta yapiyorum, cok da begeniliyor. Ama bi sorun var, kalibim eskidi. Hani diyorum bu yaz Almanya`dan gelirken su sevgili ablacigina bi tane daha getirsen de bu lezzetten mahrum kalmasak.

    ReplyDelete
  3. lafi mi olur benim de ihtiyacim var zaten anneme kendiminkini yolladigimdan beri hala yenisini almadim.4 tane minik modeli ve 2 tane ayiciklisi var nedense kullanmiyom öyle bekliyo dolapta.belki de emanet edilcek bir el bekliyodur....

    ReplyDelete
  4. Kimbilir, belki de o emanet edilecek el benim elimdir :)

    ReplyDelete
  5. canim beni cok mutlu ettin tesekkur ederim.Hatirlanmak guzel sey.
    tulay.

    ReplyDelete
  6. Rica ederim Tulaycim, afiyet olsun. Nice yaslarin olsun...

    ReplyDelete