Wednesday, April 8, 2009

Cake Decorating Class "Pasta Dekorasyonu Kursu"


Basliktan da anladiginiz gibi sonunda pasta dekore kursu buldum, yazildim ve hatta bugun ilk dersine de katildim. Ilk dersimiz oldugu icin daha ziyade aletlerin tanitimiyla gecti diyebilirim. Yukaridaki pastayi hoca dekore etti ipuclariyla, biz kursiyerler de seyrettik. Asagidaki kucuk mavi yildizlari bizlere yaptirdi. Yukaridaki buyuklu kucuklu yildizlari da yine asagida kendilerine yer kalmayan diger ogrenciler yapti.


Hocamiz Simply Sweet`in sahibi Mrs. Hailstalk. Yasli ama oldukca kabiliyetli, hala isinin basinda, calisan bir kadin. O`nun bu enerjisi saskina cevirdi beni bugun.


Bugun o susledi biz seyrettik ama haftaya hepimize anlattiklarina gore bir kek yapip, katlandirip, icing ile kaplayip ev odevi olarak getirmemizi soyledi. Palyacolu bir susleme yapacagiz bir sonraki ders. Yani herkes kendi dekorasyonunu kendi yapacak. Heyecanliyim, bakalim basarili olabilecek miyim?

Sevgiyle...

7 comments:

  1. CANIM COK SEVINDIM SENIN ADINA.EMININ SENIN ICIN FAYDALI OLACAKTIR.EEEEE KESIN DONUSTEN ONCE SOYLE PROFESYONELCE YAPILMIS BIR PASTA HAZIRLARSIN BIZLERE.(gerci biz senin o sicacik buram buram dostluk ,sevgi , arkadaslik kokan (ACEMICE DE OLSA)ONLARIDA COK SEVIYORDUK.

    ReplyDelete
  2. TULAY BEN BU ARADA

    ReplyDelete
  3. Canim, tesekkur ederim. Dun kurstan sonra ruyamda sabahlara kadar pasta yaptim, inanir misin bilmem? Hala etkisindeyim.Hemen malzeme alip dun ogrendiklerimi pratik yapmak istiyorum.Eee ben pratik yaptikca siz yiyeceksiniz, baska care yok. Mukemmele ulasmak dilegiyle..

    ReplyDelete
  4. haydi bakalim acemilikten profesyönellige dogru ilk adim atilmis.basarilar dilerim.

    ReplyDelete
  5. Insallah o gunleri de goruruz... Tesekkur ederim canim kardesim...

    ReplyDelete
  6. naciye yıldırımApril 9, 2009 at 10:57 AM

    hayırlı olsun farklı bir alanda kendini geliştirmen çok güzel başarılarının devamını diliyorum

    ReplyDelete
  7. Tesekkur ederim ablacim...Umarim ogrenirim su isi. Cunku gercekten beni mutlu eden bir ugras...

    ReplyDelete