Monday, February 2, 2009

Kadayifli Pastayla Merhaba

Merhabalar...
Bugun 1 Subat 2009...
Bir merakla basladigim pasta dekorasyonu seruvenimin ilk urunu bu...
Aslinda kendimi blog sahibi olacak kadar usta gormuyorum. Acemice yapilmis eglencelik seyler bunlar. Bilgisayar muhendisi arkadasim Hacer Hanim'in 5 dakika icinde kurup "pastalarini burada arsivle" demesiyle olustu bu site. Cok uzun zamandir da bombos duruyordu cekingenligimden. Biliyorum cok acemice ama en azindan beni mutlu eden bir ugras.



Serbetli tatlilari beceremem oldum olasi. Firindan cikardigimda nar gibi kizarmis olan kadayifimi serbetleyince berbat ettim. Baktim yenmeyecek, ben de uzerini cilekli krem santi ile kaplayip seker hamurundan bir-iki figur kondurdum.
Sonuc mu??? Cocuklar tarafindan kapisildi.
Sitemizden baska bir sehre tasinan arkadasim Gulcin Hanim'a da veda pastasi oldu :)


4 comments:

  1. Cok guzel dusunmussun. Bu kadar ac insan varken cevremizde ve dunyada, cope atmayip bir sekilde degerlendirmek ince ve ve sorumluluk sahibi bir dusunce. Emegine saglik Nafiye. Devamini bekliyoruz.

    ReplyDelete
  2. Benim gibi dusunmenize cok sevindim. Ziyaretiniz ve yorumunuz icin tesekkurler.

    ReplyDelete
  3. Merhaba,
    pastane uygulamaları dersimin slaytları için kek kusurlarına ilişkin fotoğraf araken tesadüfen girdim sitenize. Ne sıcak, hele çocuklarınızla ilgili hissettiklerinizi, dualarınızı okurken ne kadar paralel olduğumuzu gördüm. Merak ettiğim Ankaraya dönecekmisiniz? Ne zaman döneceksiniz? Bilgilerinizden, deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Sevgiyle kalın.
    Fügen Durlu-Özkaya

    ReplyDelete
  4. Merhaba Fugen Hanim, ailem Ankara`da yasiyor. Tatillerde gelecegim elbette Ankara`ya. Ama zaten Maras`a geleli cok az oldugu icin cok yakin bir zamanda gelebilecegimi zannetmiyorum. Belki en yakin Somestir tatili, en uzak da yaz tatili olur herhalde... Kek kusurlarina dair benim sayfamda rahatlikla fotograf bulabilirsiniz :) . Ben hala ziyadesiyle acemiyim cunku... Ziyaretiniz ve yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum... Sevgiyle...

    ReplyDelete